Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Adolescentul rătăcit în Munţii Bucegi a fost găsit

agerpres.ro
munte

UPDATE 22.37

După aproximativ două ore de căutări, reprezentanţi ai cabanei Padina au anunţat că adolescentul a fost găsit, el aflându-se acasă, la Bucureşti, a precizat şeful Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, potrivit Agerpres.

*

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un adolescent din Bucureşti, în vârstă de 16 ani, este căutat, sâmbătă seară, de salvamontişti şi de jandarmii montani, în zona Padina, din Munţii Bucegi, după ce a fost dat dispărut. Grupul din care face parte nu mai ştie nimic de copil de mai bine de 6 ore, potrivit MEDIAFAX.

Şeful Salvamont Sinaia, Nae Cojanu, a declarat că salvamontiştii au plecat în acţiune pentru căutarea unui adolescent care este dat dispărut.

„Avem echipe de căutare. Noi îl căutăm în zona Valea Dorului – Padina. Era cu grupul, mergea la Padina”, a declarat Cojanu.

Citeşte şi: Situaţie INCREDIBILĂ în România: Cultivatorii sunt în FALIMENT deşi avem recoltă RECORD de pepeni

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Florin Chivu, a declarat că a fost primit apel pe 112, care a anunţat dispariţia minorul. Acesta făcea parte dintr-un grup de 12 copii care mergea de la Cota 2000, la Padina.

Totodată, cabanierul de la Padina, Toni Bunea, a precizat că grupul a făcut rezervare pentru o cameră, dar că adolescentul nu a ajuns la cazare, deşi a plecat în faţa colegilor săi.

„În zona Valea Dorului el a luat-o înaintea grupului. S-a oprit să umple două sticle cu apă. Restul grupului a ajuns la Padina, el nu. Ar fi trebuit să ajungă în două ore. Nimeni nu mai ştie nimic de el de la ora 13. Nu a mai apărut nicăieri. Ei au sperat că e aici. Am sunat peste tot, la cabane, stâne, nimeni nu l-a văzut, iar pe telefonul mobil nu răspunde”, a declarat Bunea.

Potrivit acestuia, grupul este din Bucureşti, fiind vorba de 12 copii, cu vârste între 14 şi 16 ani, şi de patru adulţi.

Citeşte şi: OFICIAL: S-a descoperit ZIUA în care au loc cele mai multe ACCIDENTE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.