Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uraganul Idalia a ajuns în Florida. Este cea mai puternică furtună din ultimii 125 de ani

TWITTER
uragan

Uraganul Idalia a ajuns miercuri în Florida. Este cea mai puternică furtună din ultimii 125 de ani care lovește nordul Floridei, potrivit CNN, scrie Mediafax.

Uraganul Idalia a atins țărmul în apropiere de Keaton Beach, în Big Bend din Florida, având puterea unei furtuni de categoria 3, cu rafale de vânt de 125 mph. Idalia este cel de-al treilea uragan care ajunge pe uscat în Florida în ultimele 12 luni, după uraganul Ian în septembrie 2022 și uraganul Nicole în octombrie 2022.

Președintele Joe Biden se va adresa miercuri americanilor într-un discurs despre uraganul din Florida. De asemenea, Agenția Federală pentru Managementul Situațiilor de Urgență a poziționat resurse în punctele cheie astfel încât să poată răspunde cât mai rapid la solicitările de ajutor. Este vorba despre materiale și echipamente, dar și despre echipe de asistență pentru gestionarea incidentelor și de căutare și salvare în mediul urban.

Majoritatea celor 21 de milioane de locuitori ai Floridei, precum și mulți americani din statele Georgia și Carolina de Sud, se află în comunități vizate de avertizări de furtună periculoasă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.