Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Urmărire pe străzile unei localităţi din Prahova - Un şofer beat a încercat să scape de poliţie şi s-a ales cu dosar penal

SEF POLITIE - ALCOOLTEST

Un bărbat care conducea sub influenţa alcoolului şi care a încercat să evite filtrul poliţiştilor a fost prins după o urmărire în trafic în localitatea Albeşti din Prahova.

''În această după-amiază, în jurul orei 17,30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 1B, din direcţia Ploieşti către Buzău, circulă un autoturism al cărui conducător auto se află sub influenţa alcoolului. Lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier - BDNE au procedat la instituirea unui filtru în localitatea Albeşti. Conducătorul autoturismului, la vederea echipajului de poliţie, a efectuat virajul dreapta pe strada Bisericii din localitate, moment în care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit şi identificat'', precizează IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 2,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.