Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uruguayanul Diego Godin s-a retras din activitate la 37 de ani

Diego Godin

Internaţionalul uruguayan Diego Godin (161 de selecţii, record naţional) s-a retras duminică, la vârsta de 37 de ani, după ce clubul său, Velez Sarsfield, a pierdut cu 0-1 în faţa lui Huracan, în ultimul meci al sezonului în liga argentiniană, potrivit news.ro.

În cei 20 de ani de carieră, fostul căpitan al lui Atletico Madrid a avut 627 de meciuri la profesionişti, marcând 38 de goluri şi câştigând 10 titluri, inclusiv două Ligi Europa şi trei Supercupe UEFA.

"Am vrut să iau această decizie în acest fel, fiind sănătos, poate părea surprinzător, dar mă gândeam la asta de ceva vreme", a declarat Godin la televiziunea argentiniană. "Acum am alte priorităţi. Familia mea este în Uruguay şi am devenit recent tată. Vreau să mă odihnesc şi să mă bucur de alte lucruri, lăsând în acelaşi timp o impresie bună pe teren".

Clubul uruguayan Nacional a luat în considerare posibilitatea de a-l semna pe fundaşul central, potrivit Reuters, dar fostul căpitan al Celeste a luat decizia de a renunţa după naşterea fiicei sale luna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.