Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uruguayanul Sebastian Sosa (Velez Sarsfield) a fost eliberat pe cauţiune şi va fi judecat pentru agresiune sexuală

Daily Monitor
inchisoare detinut penitenciar gratii

Portarul uruguayan Sebastian Sosa a plătit o cauţiune de 50 de milioane de pesos (58.307 dolari) şi a fost pus în libertate în aşteptarea procesului pentru o agresiune sexuală comisă pe 3 martie şi la care au participat patru jucători ai echipei argentiniene de fotbal Velez Sarsfield, informează EFE, potrivit Agerpres.

Portarul, în vârstă de 37 de ani, va fi judecat ca participant secundar la această infracţiune, motiv pentru care se va întoarce la domiciliul său din Buenos Aires după ce a plătit cauţiunea, dar va avea interdicţie de a părăsi ţara şi va trebui să se prezinte la poliţie la fiecare 15 zile.

Ceilalţi trei inculpaţi în acest dosar sunt fundaşul argentinian Braian Cufre, mijlocaşul paraguayan Jose Florentin şi atacantul argentinian Abiel Osorio, care vor rămâne în arest la domiciliu la Tucuman, unde s-a produs fapta, pentru următoarele 90 de zile.

Jucătorii s-au aflat iniţial în arest preventiv în aşteptarea judecării dosarului, după o plângere de agresiune sexuală formulată împotriva lor.

Cei patru jucători fuseseră reţinuţi la solicitarea Parchetului, după plângerea de agresiune sexuală depusă de reclamantă, o jurnalistă sportivă de 24 de ani, care a afirmat că a fost invitată de Sebastian Sosa la el acasă, unde i-a întâlnit şi pe ceilalţi trei jucători.

"După ce a băut câteva pahare, ea a început să se simtă rău, a fost foarte ameţită, iar apoi s-a întins pe un pat şi după aceea, fără consimţământ, ea a fost agresată sexual", se arată în plângere.

Conform jurnalului Clarin, rezultatul analizelor toxicologice pentru a se determina dacă victima a fost drogată, urmează a fi cunoscute.

La rândul său, clubul Velez Sarsfield a anunţat suspendarea contractelor celor patru fotbalişti şi "a reiterat cea mai mare preocupare faţă de faptele relatate, care sunt în totală contradicţie cu principiile şi valorile clubului".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.