Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Uşoară scădere a numărului persoanelor aflate în carantină în Dolj

www.brasovultau.ro
centru carantina

Numărul persoanelor aflate în carantină în judeţul Dolj a scăzut în ultimele trei zile de la 1.150 la 1.037 persoane, iar în ceea ce priveşte persoanele aflate în izolare, numărul acestora a scăzut de la 3.027 la 2.601, a informat vineri Prefectura, potrivit Agerpres.

Astfel, numărul persoanelor care au ieşit din carantină până în prezent a ajuns a 638 şi, de asemenea, până în acest moment 6.708 au ieşit din izolare voluntară la domiciliu.

Potrivit Prefecturii Dolj, persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

"În ultimele 24 de ore, autorităţile au verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a peste 1.800 de persoane, iar aproximativ 200 de societăţi comerciale au fost controlate din perspectiva respectării interdicţiilor instituite, pentru abaterile constatate cu privire la măsurile dispuse prin ordonanţele militare, fiind aplicate peste 300 de sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 790.000 de lei", precizează Prefectura Dolj.

De asemenea, două persoane au fost introduse în carantină, întrucât acestea nu ar fi respectat măsura izolării la domiciliu. Într-un alt caz, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de fals în declaraţii.

În judeţul Dolj, un număr de 40 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.