Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR condamnă planurile PSD: 'De factură PUTINIANĂ'

sigla partidului
USR sigla

USR a comentat dezvăluirile făcute de Rise Project privind discuţiile din PSD de la momentul protestelor faţă de OUG 13, considerând că ele arată că membrii social-democraţilor au o "mentalitate totalitară".

"USR condamnă practicile de guvernare ale PSD care ameninţă să transforme România într-un stat captiv. Conversaţiile între liderii PSD, dezvăluite de Rise Project, arată că România este condusă de un partid cu mentalităţi totalitare care acţionează, de fapt, ca un grup infracţional. Planul de a organiza contramanifestaţii împotriva protestelor #rezist este de factură putiniană şi nu are nicio legătură cu un stat democratic, membru al NATO şi al Uniunii Europene", se arată într-un comunicat USR, conform Romaniatv.net.

Citește și: Omul care vrea șefia PNL dă RESTART administrării banilor publici: 'Moțiunea mea urmărește...'

"Ancheta publicată ieri de RiseProject nu face decât să confirme cetăţenilor români ca toată povestea cu programul minunat cu grafice colorate, prezentat de PSD în campanie, a fost de fapt o mare scamatorie, miza reală fiind în tot acest interval menţinerea conectării la furtul banului public şi modificarea legilor din Justiţie pentru protejarea sau eliberarea corupţilor", afirmă Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

Citeşte şi: Radu Tudor, atac DEVASTATOR la adresa PSD: un gest irațional și respingător

Formaţiunea consideră că dezvăluirile Rise Project privind PSD arată că, pe lâng "sabotarea Justiţiei", social-democraţii au o miză şi în "furtul banilor publici":

RISE Project dezvăluie o discuţie de pe grupul de WhatsApp al PSD din noaptea în care a fost aprobată OUG 13, în cursul căreia Liviu Dragnea cere ca preşedinţii de organizaţii să se pregătească pentru "un miting pentru apărarea României".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.