Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR depune moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii: Odele pentru Ceaușescu nu salvează agricultura

Radu Pop
Inquam Photos / Octav Ganea
parlament vot camera deputatilor deget

USR depune, luni, moțiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu. „Trebuie să plece din funcția de ministru, să vină cineva mai priceput și mai puțin nostalgic după comunism”, susțin semnatarii.

„USR depune, luni, moțiune simplă împotriva ministrului PSD al Agriculturii, Florin Barbu, care îi tratează cu dispreț pe fermieri și îi sfidează pe românii care plătesc zilnic, în piață și în magazine, prețul incompetenței sale. În schimb, ministrul PSD a știut să promoveze o lege prin care stuful din Delta Dunării să fie folosit pentru a umfla conturile apropiaților baronului Paul Stănescu. Pentru toate aceste probleme și pentru multe altele, precum eșecul uriaș al Casei Unirea, Florin Barbu trebuie să plece din funcția de ministru, să vină cineva mai priceput și mai puțin nostalgic după comunism”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit semnatarilor, „de la preluarea mandatului de la Petre Daea, un alt ministru monument de incompetență, Florin Barbu i-a tratat cu dispreț pe agricultori și a sfidat Parlamentul și, implicit, pe toți românii care ar fi vrut să afle răspunsuri privind activitatea sa”.

„L-am așteptat pe tovarășul Barbu la comisia de specialitate din Senat mai bine de trei luni. A anunțat într-o seară de vineri că luni, la prima oră, va fi prezent și tot nu a găsit drumul până la Parlament. Acesta este respectul unui ministru pentru Parlament și pentru fermierii români. Exact așa se întâmpla în comunism, exact asta face și Guvernul Ciolacu – «Vorbe, nu Fapte»!”, declară senatorul USR Sebastian Cernic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.