Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR: Este inacceptabil ca Mirel Palada să se comporte ca şi cum el ar fi fost o victimă

usr uniunea salvati romania

Uniunea Salvaţi România (USR) consideră că este inacceptabil ca Mirel Palada să se comporte "ca şi cum el ar fi fost o 'victimă' a unei violenţe verbale, în loc să îşi recunoască vina şi să îşi ceară scuze public pentru agresiunea fizică asupra senatorului Mihai Goţiu". Reacţia USR vine după ce, luni, Biroul permanent al Senatului a transmis Comisiei juridice solicitarea sociologului Mirel Palada referitoare la un punct de vedere cu privire la comportamentul senatorului Mihai Goţiu din cadrul unei emisiuni difuzate în 13 septembrie de postul B1 TV.

"USR denunţă tentativa domnului Mirel Palada de a influenţa, cu ajutorul politic al coaliţiei PSD-ALDE, cursul plângerii penale făcute de senatorul USR Mihai Goţiu împotriva sa, după agresiunea comisă în timpul unei pauze publicitare a unei emisiuni de la B1 TV", se arată într-un comunicat de presă al formaţiunii transmis, luni, Agerpres.

Potrivit sursei citate, sesizarea lui Mirel Palada este "o nouă tentativă de a muta dezbaterea legată de agresiunea lui din sălile de judecată în altă parte". "Mai întâi, a încercat să convingă televiziunile să-l invite în discuţii despre violenţă, acum sesizează Senatul. Domnul Palada şi avocaţii care îl sfătuiesc speră să obţină un punct de vedere din Parlament, un punct de vedere bazat pe o majoritate politică, nu neapărat pe argumente, cu ajutorul căruia să influenţeze deciziile Justiţiei", se precizează în comunicat.

Totodată, USR îl citează pe senatorul Mihai Goţiu, care a solicitat în Biroul permanent ca în Comisia juridică să se discute şi sesizarea pe care a depus-o "încă din luna aprilie referitoare la jignirile pe care liderul PSD Şerban Nicolae i le-a adus chiar în Senat şi care aşteaptă o soluţionare de aproape jumătate de an". Potrivit comunicatului, senatorul USR Mihai Goţiu a fost agresat, în platoul unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Victor Ponta. În urma incidentului, Mihai Goţiu a obţinut un certificat medico-legal pentru agresiune şi a depus o plângere penală împotriva lui Mirel Palada, iar Uniunea Salvaţi România a lansat în Parlament un apel împotriva violenţei fizice şi verbale.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.