Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR PLUS acuză că la Chiajna fostele spaţii de afişaj electoral au devenit locuri în care sunt prezentate realizările primarului în funcţie

alianta 2020 usr plus

Candidatul USR-Plus la Primăria Chiajna, deputatul Cornel Zainea, îl acuză pe primarul localităţii că nu a amenajat spaţii pentru afişaj electoral şi că în locurile utilizate în trecut în acest scop acum sunt reclame cu realizările primarului. De asemenea, Zainea mai spune că primarul nu a amenajat secţii de votare în cartierul nou de blocuri pentru a-i descuraja pe oamenii care stau în zonă să meargă la vot, anunță news.ro.

URS-Plus a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că deputatul Cornel Zainea, candidatul alianţei la Primăria Chiajna, va depune o sesizare la Biroul Electoral Judeţean.

Citește și: EXCLUSIV Erupe un nou scandal în Poliție! Dumitru Coarnă îl desființează pe un celebru șef: Spor de 50% prin fals și uz de fals

“Deputatul Cornel Zainea, candidatul USR PLUS pentru primăria Chiajna, îl acuză primarul Mircea Minea că nu a amenajat spaţii pentru afişaj electoral, deşi astăzi este prima zi oficială a campaniei electorale. Cornel Zainea va depune o sesizare la Biroul Electoral Local şi la Biroul Electoral Judeţean pentru că primarul din Chiajna încalcă legea”, se arată în comunicatul USR-Plus.

Cornel Zainea spune că în locurile unde era afişajele electorale acum sunt reclame cu realizările primarului.

“În locurile în care erau, de obicei, astfel de afişaje, acum sunt reclame cu realizările primarului. Poze cu stadionul, una dintre puţinele străzi modernizate, o promenadă care există doar virtual, unul dintre puţinele parcuri înfiinţate şi o grădiniţă care există doar virtual. Asta vine după multe alte abuzuri pe care primarul le-a făcut în precampanie. Acum, în campania oficială, continuă cu faptul că nu ne lasă să punem afişe nicăieri.”, a afirmat candidatul USR PLUS pentru Primăria Chiajna.

USR-Plus a precizat că toate cererile alianţei de afişare a bannerelor în comună au fost respinse, în vreme ce candidatul PNL, ASL şi un candidat independent au primit spaţiu de bannere.

Citește și: SURSE Cine l-ar putea înlocui pe Liviu Vasilescu la șefia Poliției Române

Alianţa USR-Plus a mai transmis că primarul Mircea Minea nu a organizat secţii de vot în cartierul nou de blocuri pentru a-i descuraja pe oameni să meargă la vot, iar cetăţenii care vor dori să voteze, şi locuiesc acolo, vor trebui să se deplaseze trei, patru kilometri până la cea mai apropiată secţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.