Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

USR renunță la anticipate, din cauza coronavirusului: Avem nevoie de un Guvern stabil

captura Antena 3
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că România are nevoie de un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate şi autoritate situaţia generată de răspândirea coronavirusului.

"România are nevoie de un guvern stabil. Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetăţenilor în stat. Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate şi autoritate situaţia generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român. Da, avem în continuare rezerve faţă de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîţu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun şi nu, nu am renunţat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă a fi politician responsabil înseamnă şi să ai capacitatea de a înţelege la timp priorităţile cetăţenilor", a scris Barna, duminică, pe Facebook.

Decizie de maximă siguranță - Primul meci din Liga 1 care se va disputa fără spectatori pe Arena Națională! Fanii își vor primi banii înapoi

El a adăugat că prioritatea numărul unu a cetăţenilor este, în prezent, sănătatea publică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.