Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ședință de urgență la USR pentru a stopa căderea abruptă în sondaje și soluții dacă Dacian Cioloș decide să rupă partidul (Surse)

usr

Sedință de urgență la USR. Speriați de căderea în sondaje și ajungerea într-o zonă în care nu prea mai sunt luați în seamă în nici un del de combinație și colaborare politică, conducerea partidului și-a convocat în acest weekend toți parlamentarii și șefii de organizații într-o întâlnire maraton.

La întâlnirea de la Mamaia, usr-iștii trebuie să găsească soluții ca să stopeze degringolada în care este partidul condus interimar de Cătălin Drulă după înmulțirea zvonurilor privind o posibilă sciziune.

Mai mulți parlamentari și europarlamentari de la fostul PLUS s-au văzut săptămâna trecută cu Dacian Cioloș și au discutat despre posibilitatea crearii unui nou partid. Surse din conducerea centrală au lansat în presă că întâlnirea a fost un eșec și că nimeni din europarlamentarii sau parlamentarii foști PLUS nu ar fi fost dispus să îl urmeze pe fostul premier în ”noua aventură” în afară de europarlamentarul Dragoș Tudorache. Pare însă că lucrurile stau mai nuanțat și Cioloș nu pare să fi renunțat la ideea unui nou partid.

În cele doua zile cât vor sta la malul mării, cei în jur de 500 de membri, printre care toti parlamentarii, liderii de filiale, comunicatori si membri simpli usr-iștii, vor discuta și despre căderea libera in sondaje a partidului și de slaba activitate parlamentara a deputaților și senatorilor partidului.

Până duminică, vor trebui să vină și o nouă strategie a partidului pentru perioada următoare, strategie care să readucă USR în în prim-planul scenei politice.

Surse din partid spun că se vor inspira din tipul de acțiuni al parlamentarilor AUR, adică acțiuni de tip ”raid” cu impact mediatic imediat.

În perioada următoare toți parlamentarii, oamenii cunoscuți din partid, liderii de organizații au ca sarcină să facă acțiuni de stradă, să perfecteze acțiuni de interacțiune intensă cu oamenii, și să meargă din ușă în ușă și să discute cuoamenii.

Se va discuta și detaliile organizării Congresului USR pentru a alege un președinte al partidului, actualul președinte având statutul de interimar.

De amintit că au existat informații potrivit cărora Dacian Cioloș ar vrea constituirea unui ”Front anti-USL” alături de Forța Dreptei condus de Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.