Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA Arad: 'Echipa de avocaţi este în faza definitivării apelului care va fi prezentat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne'

Clubul UTA Arad a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că nu a renunţat la ideea de a ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv decizia de reluare a campionatului ligii secunde cu punctele înjumătăţite şi că echipa sa de avocaţi definitivează apelul care va fi prezentat TAS, potrivit news.ro.

“Informăm suflarea utistă că nu am abandonat ideea de a ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne hotărîrea reluării campionatului ligii secunde cu punctele înjumătăţite. Contrar zvonurilor apărute în media, nu au existat niciun fel de presiuni asupra noastră în acest sens. (..) În prezent, echipa de avocaţi este în faza definitivării apelului care va fi prezentat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, apel care trebuie introdus în termen de 21 zile de la data validării, de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, a deciziilor referitoare la formatul şi regulile aplicabile continuării competiţiei în Liga a II-a de fotbal”, se arată pe site-ul clubului din Arad.

Echipa juridică la care a apelat clubul în acest demers este reprezentată de doi avocaţi şi profesori la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Cosmin-Flavius Costaş şi Septimiu Ioan Puţ, precizează UTA.

Citește și: Acuzații GRAVE: Florin Cîțu a DESFIINȚAT un departament din Ministerul de Finanțe care trebuia să se judece cu părinții săi

La 14 mai, Comitetul de Urgenţă al FRF a validat decizia ca sezonul de Liga a II-a să continue doar pentru cluburile clasate pe primele şase locuri înaintea întreruperii cauzate de pandemia de coronavirus. Cele şase echipe vor disputa un play-off.

“Astfel, cele 6 cluburi – singurele care au solicitat licenţa pentru participarea în Liga 1 în sezonul 2020-2021, astfel încât integritatea sportivă să nu aibă de suferit – vor disputa un play-off constând în 5 etape (o singură manşă), cu menţiunea că echipele de pe primele trei poziţii vor disputa 3 din cele 5 jocuri pe teren propriu. Clasamentul va fi actualizat cu rezultatele din aceste ultime 5 runde în urma înjumătăţirii punctelor acumulate până la data de 16 martie 2020. Echipele clasate pe primele două locuri la finalul play-off-ului vor promova direct în Liga 1, în timp ce formaţia de pe poziţia a treia va disputa cu joc de baraj cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1”, a anunţat luna trecută FRF.

Cele şase echipe care vor evolua în play-off sunt UTA Arad, CS Mioveni, Turris, FC Argeş, Petrolul şi Rapid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.