Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UTA Arad - FC Voluntari, scor 4-3, toate golurile gazdelor au fost înscrise de jucători veniţi de pe banca rezervelor

telekomsport.ro
uta arad stadion

Echipa UTA Arad a trecut pe locul al treilea în play-out după ce a învins luni, pe teren propriu, scor 4-3, gruparea ilfoveană FC Voluntari, în prima etapă a play-out-ului Superligii. Cele patru goluri ale arădenilor au fost înscrise de fotbalişti introduşi în joc pe parcursul meciului.

Ambele echipe au jucat ofensiv la Arad, iar FC Voluntari a trimis de două ori în bară, prin Boboc şi Armaş. Tot ilfovenii au deschis scorul, în minutul 28, când Turda a pasat în careu şi Nemec a înscris. Intrat în joc în minutul 34, Machado a egalat pentru gazde, cu un şut de la marginea careului. Oaspeţii au mers însă la cabine cu un avantaj minim, după ce Igor Armaş a marcat cu capul dintr-un corner executat de Doru Andrei, în minutul 45+1. Arădenii au egalat în minutul 50, prin Omondi, cap la lovitura liberă trimisă în careu de Fabry. FC Voluntari a căutat victoria şi a atacat, ratând prin Dumiter, iar Doru Andrei a trimis în bară, din lovitură liberă, în minutul 68. UTA a înscris din nou în minutul 78, când Micovschi a centrat şi Tudorie a trimis în plasă cu o lovitură de cap. Golul a fost validat de VAR după o aşteptare de şase minute. Ilfovenii au egalat în minutul 90+2, prin Merloi, jucător care a revenit după o accidentare gravă, petrecută în etapa a patra a acestui sezon. S-a încheiat însă 4-3 pentru UTA Arad, Machado înscriind din voleu, de la marginea careului, în minutul 90+7, potrivit news.ro.

UTA este pe locul al treilea în play-out, cu 23 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 14 puncte, este pe poziţia a 9-a.

UTA ARAD: Fl. Iacob - Căpuşă, Benga, Conte (Stolnik 46), D. Rodrigues (A. Lopez 77) - M. Freitas (Machado 34), Cr. Mihai, Fabry (Tudorie 71) - R. Pop (Omondi 46), Luckassen, Micovschi. ANTRENOR: Mircea Rednic

FC VOLUNTARI: J. Fernandez – G. Turda, Matricardi, Armaş - R. Boboc, Raţă (Cascini 76), Crepulja, Aliji (Merloi 86) – Dumiter (Carnat 60), Nemec, D. Andrei. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: G. Turda 59, Omondi 90+1, Machado 90+7 / Merloi 88

Arbitri: Marcel Bîrsan - Radu Ghinguleac, Raul Ghiciulescu - Florin Mazilu

Arbitri VAR: Viorel Flueran - Alexandru Filip

Observator: Octavian Şovre

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.