Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Utilizarea criptomonedelor a ajuns până în industria muzicală. O colaborare a dus la un dispozitiv, care creează sunete pe baza volatilității prețurilor cripto

malta.bc.events
criptomonede industria muzicala

Influențierii Estefannie și Look Mum No Computer colaborează pentru a produce muzică bazată pe fluctuațiile pieței cripto.

O colaborare recentă între influențatorii sociali Estefannie și Look Mum No Computer, pseudonimul muzicianului Sam Battle, a dus la un dispozitiv care creează sunete (sau muzică, poate, pentru unii?) Pe baza volatilității prețurilor diferitelor piețe de criptomonede.

Battle a construit un mecanism pentru a genera fluctuații de tensiune, derivat din modificările prețului cripto, iar Estefannie a programat un Raspberry Pi pentru a produce o secvență de sunete relevante din acele date.

În videoclipul său explicativ despre construirea „aparatului muzical de sintetizator analogic”, Estefannie a spus că „Acesta ar fi un instrument excelent pentru a ști când să vindeți și când să cumpărați”. Rezultatul final al duo-ului a fost prezentat într-un videoclip YouTube de o oră, deși topurile monedelor utilizate pentru această performanță specifică rămân un mister pentru fani.

În iunie, Cointelegraph a raportat că serviciul de streaming muzical susținut de Jay-Z, Tidal, ar putea oferi asistență pentru inovațiile blockchain, cum ar fi NFT-urile și contractele inteligente. La acea vreme, producătorul de muzică a spus că contractele inteligente prezintă un interes deosebit, deoarece ar putea permite artiștilor să scrie contracte reziduale care să spună, de exemplu, că „orice vânzare care se întâmplă, vreau să primesc 10% sau 30%. Sau puteți scrie: 50% pe primul, 40% pe următorul. "

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.