Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Va numi președintele un om DESFIINȚAT chiar de el? CAPCANĂ din PSD pentru Iohannis

cine candidat

Surse politice susțineau zilele trecute că președintele Klaus Iohannis ar face o numire iminentă la ANCOM. Propunerea a venit din partea Guvernului și se spunea că președintele ar fi cam de acord cu această numire. Este vorba de actualul șef al Poștei Române, Alexandru Petrescu, vicepreședinte al PSD Diaspora și omul din spatele Scandalului tăierii pensiilor din campania electorală prezidențială..

NUMAI că tocmai președintele este cel care îl desființa pe domnul Petrescu în cartea sa PRIMUL PAS. La pagina 47 din carte Cartea semnată de președintele Klaus Iohannis șeful Poștei Române, trecut și actual, este desființat și făcut direct responsabil de campania murdară împotriva

Poți să te întrebi cum de conducerea Poștei Române a acceptat să se implice în această manevră. Poșta a răspuns atunci, printr-un comunicat, explicând că a încheiat un contract cu Alianța electorală PSD-UNPR-PC pentru a distribui pliante electorale și că nu era interesată de conținutul ”mărfii”. Eu cred că această instituție știa foarte bine ce se afla în acele plicuri și cred că a fost o greșeală din partea Poștei Române, instituție condusă chiar de vicepreședintele PSD Diaspora, să se implice în așa ceva.

Flyere în care mi se făcea o reclamă foarte proastă au fost distribuite de PSD inclusiv în Sibiu. Cu o săptămână înainte de primul tur de scrutin, oamenii s-au trezit cu alte mesaje în cutiile poștale, de date aceasta semnate de președintele Consiliului Județean Sibiu, care îl lăuda pe premier și îi îndemna pe sibieni să-l voteze, eu fiind, în opinia dumnealui, o opțiune deja compromisă de contactul cu politica dâmbovițeană!....”, spunea președintele Klaus Iohannis despre directorul Poștei Române.

Vezi și: Iohannis va numi un vicepreședinte PSD ca șef al ANCOM/ surse. În ce SCANDAL a fost implicat

Ținând cont de aceste rânduri scrise de președinte... și de faptele de atunci oare îl va numi președintele pe domnul Petrescu la șefia ANCOM?

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.