Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vacanța de vară vine cu multe concerte. Un sunt, cine și unde va cânta

Hepta
Jonny Deep

Vara aceasta, România pare s-o ţină într-o distracţie. Nu e săptămână în care să nu aibă loc un concert sau un festival important, ba chiar sunt weekenduri în care spectacolele se suprapun, iar iubitorii de muzică vor avea greaua misiune de a alege unde merg şi la ce renunţă. Sunt show-uri de toate genurile şi pe toate gusturile, aşa că este imposibil să nu găseşti ceva care să te atragă!

IUNIE

• În zilele de 3 şi 4 iunie, Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara găzduieşte Revolution Festival, care adună laolaltă, pentru recitaluri live, zeci de artişti şi formaţii. Juliette Lewis and The Licks este, poate, cea mai mare surpriză a festivalului, celebra actriţă şi cântăreaţă de la Hollywood confirmând recent participarea. Pe scenă mai urcă, printre alţii, trioul olandez Black Sun Empire, Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Planet of Zeus, Reboot, Avenger, Blazaj, Times, Few Reasons Why, Gothic, Mr. Heart, Umbre Zidite sau DJ Sanchezz.

Juliette Lewis & The Licks vin la Timișoara la începutul lunii viitoare

Juliette Lewis & The Licks vin la Timișoara la începutul lunii viitoare

• Adam Levine şi colegii săi de la Maroon 5 urmează să susţină un concert la Bucureşti pe 5 iunie, în Piaţa Constituţiei.

Maroon 5 vine în România... pe 5. Luna viitoare

Maroon 5 vine în România… pe 5. Luna viitoare

• Cea de-a cincea ediţie a festivalului Metalhead Meeting, o ediţie aniversară, va avea loc între 3 şi 5 iunie la Arenele Romane din Bucureşti. Trupa Eluveitie şi-a anunţat deja prezenţa, alături de Dragonforce, care vor concerta, în premieră, în România, şi Kreator – trupă emblematică a thrash metalului mondial, cu 33 de ani la activ şi 13 albume de studio.

• “Vampirii Hollywoodului” aterizează la Bucureşti pe 6 iunie. Celebrul actor Johnny Depp şi colegii săi din trupa The Hollywood Vampires – rock-starul Alice Cooper şi chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry – vor susţine un concert în parcarea C a complexului Romexpo din Bucureşti. Preţurile biletelor pornesc de la 149 de lei.

J. Depp și Alice Cooper sunt vampirii Hollywoodului

J. Depp și Alice Cooper sunt vampirii Hollywoodului

• Festivalul de muzică electronică Delahoya va avea loc în perioada 10-11 iunie 2016, pe Valea Garbăului, Cluj. Capetele de afiş ale ediţiei aniversare de 20 de ani sunt cei de la Die Antwoord. În cele două zile de desfăşurare a evenimentului vor urca pe cele trei scene nu mai puţin de 40 de artişti. Organizatorii au şi bilete la preţuri speciale: 1.000 de “special 20th anniversary tickets” la 59 de lei + taxe.

• Unul dintre concertele cele mai aşteptate de bucureşteni va fi cel al celebrului violonist André Rieu, care revine, însoţit de Orchestra Johann Strauss, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, cu două spectacole, pe 11 şi 12 iunie.

TOATE SPECTACOLELE VERII 2016 AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.