Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vadim nu se lasă și face noi dezvăluiri: Filmările sunt mai explozive decât cele cu Mircea Băsescu

vadim meir

Corneliu Vadim Tudor și-a făcut o nouă țintă. L-a lăsat pe Traian Băsescu și l-a luat în primire pe președintele ales, Klaus Iohannis. Liderul PRM lansează noi acuzații asupra lui Iohannis, despre care spune că știe că ar fi primit aproape 10 milioane de euro în campania prezidențială.

”* Individul ţeapăn, care răspunde la numele Klaus Iohannis, a primit „bani negri” de la afaceristul sas, stabilit în Germania, Michael Schmidt – acesta, asociat cu alţi profitori, i-a livrat lui Klus Iohannis, înaintea primului tur şi între cele două tururi de scrutin, cel puţin 4.000.000 de euro.

* A primit „bani negri” de la deputatul penal Cătălin Teodorescu – peste 1.000.000 de euro. Uns cu toate alifiile, acesta i-a filmat, în toiul tîrguielilor, şi pe Klaus Iohannis, şi pe Vasile Blaga, înregistrările fiind cu mult mai explozive decît cele din Dosarul Bercea Mondialul.

* A primit „bani negri” de la toate Filialele PNL+PDL, cîte 50.000 de euro la fiecare tur de scrutin, aşadar 100.000 înmulţit cu 42 de filiale = un total de peste 4.000.000 de euro.

* A mai avut şi alte surse de finanţare, la fel de ilegale.

Pentru toate acestea, şi pentru multe alte fărădelegi, şmecherul care joacă rolul unui mare luptător împotriva corupţiei ar trebui arestat imediat. Dacă nu va fi arestat, capii Poliţiei şi ai Justiţiei sînt pasibili, şi ei, de puşcărie pentru complicitate şi favorizarea infractorului. Acum se explică sufocanta campanie electorală a acestui nemernic. Niciodată n-a mai văzut societatea românească aşa ceva! Inundaţii de afişe, bannere, panouri luminoase. De unde atîta bănet? Reamintesc că eu am fost nevoit să-mi vînd maşina pentru a putea cumpăra cîteva amărîte de materiale de propagandă. 

Chiar acum, cînd scriu aceste rînduri, în biroul meu de la partid, stau cu paltonul pe mine şi cu fularul la gît, pentru că s-au închis gazele la sediul central. E drept asta? Aşa ceva au vrut cei care i-au făcut propagandă scelerată acestui minoritar obraznic şi l-au impus în funcţia de şef al Statului: românii să dîrdîie de frig şi să se tîrască, de pe o zi pe alta – iar străinii să ne calce pe cap? Dacă cei din diaspora îi slugăresc pe străini, sîntem obligaţi să facem, şi noi, cei rămaşi acasă, la fel? Dar cine ne poate forţa? Emigraţia? Are, ea, acest drept? De cînd? Cine i l-a dat, Internetul? În acest caz, era mai bine cu „Internaţionala“ decît cu Internetul. Dacă aceşti nefericiţi semeni ai noştri au plecat din ţară, putem tolera ca ei să privească înapoi, cu mînie, să tragă faţa de masă, să spargă geamurile casei, cu pietre, să dea foc? Nici nu-şi fac idee căpşunarii cît îi înjură milioanele de români care trăiesc în ţară. Luaţi-l la voi, acolo, pe nemţălăul ăsta încet la minte şi iute la mînă. În Germania, un rinocer ca ăsta ar fi, cel mult, spălător de maşini. Sau de morţi.

Trăim zile de adîncă ruşine naţională. Nici în visele noastre cele mai cumplite nu se putea concepe un asemenea scenariu de groază. Încoronaţi-l, mă, la Mausoleul de la Mărăşeşti pe urmaşul ocupanţilor germani! Evacuaţi osuarul şi puneţi de-un chiolhan, să vă cînte la ţambal guristul liberal Ludovic Orban şi să întoarcă pe grătar fleicile şi fripturile în sînge vameşul îmbibat cu palincă. Ce scene de film, de Emir Kusturica! Fanfara 10 Prăjini, dirijată de Alina Mungiu-Pippidi, să intoneze „Deutschland übber alles”! Orgie care ar putea fi întreruptă de nişte umbre, ca în peştera lui Pluton: fantomele copiilor vînduţi de porcul săsesc şi, mai mult ca sigur, măcelăriţi în băncile de organe. Iată că Dumnezeu îi dă românului mai mult decît poate duce. Totuşi, pînă cînd?”, acuză Vadim.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.