Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de accidente pe Valea Oltului! Trafic parţial blocat, 5 VICTIME

www.radiotimisoara.ro
poliție accident

Drumul naţional 7 este parţial blocat, duminică după amiază, în judeţul Vâlcea, între localităţile Brezoi şi Călimăneşti, în urma unui accident rutier produs la kilometrul 202 şi în care cinci persoane au fost rănite, potrivit News.ro.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, drumul naţional 7 - Valea Oltului este blocat pe un sens, duminică după amiază, în urma unui accident rutier produs la kilometrul 202, în care au fost implicate trei autovehicule.

Primele date primite de la faţa locului arată că cinci persoane au fost rănite în urma acestui accident. Trei dintre acestea, între care un copil, au răni mai grave, fiind transportate la spital.

Şi la kilometrul 207 al drumului naţional 7 s-a produs un accident rutier, însă în urma acestuia nu sunt victime, ci doar pagube materiale. De asemenea, un autoturism a ieşit în decor la kilometrul 230 al DN 7, după ce a derapat pe şoseaua udă.

Tot duminică, în judeţul Vâlcea un copil de 11 ani a fost grav rănit, rămânând încarcerat după ce şoferul autoturismul în care se afla a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în condiţii de carosabil ud, iar autovehiculul s-a izbit violent de un cap de pod pe drumul judeţean 605 C, în localitatea Alunu. În autoturismul implicat în accident se aflau şoferul şi doi copii.

Citeşte şi: Doliu în teatrul românesc! O celebră actriţă a murit la doar 49 de ani .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.