Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Val de plecări de la Dinamo București. După Armando Cooper și jucătorul Jaime Penedo pleacă de la club

Jaime Manuel Penedo Cano Dinamo Facebook
Jaime Manuel Penedo Cano

FC Dinamo Bucureşti şi portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani) au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare.

Citește și: Dinamo mai renunță la un jucător: Armando Cooper a reziliat contractul, după doar 11 meciuri

„OFICIAL. Mulțumim, Jaime Penedo!

București, 11 decembrie 2018. FC Dinamo București și portarul panamez Jaime Manuel Penedo Cano (37 de ani) au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încheierea raporturilor contractuale, a anunțat conducerea clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

La Dinamo din 4 iulie 2016, Jaime Penedo a câștigat Cupa Ligii, anul trecut, în tricoul alb-roșu, fiind unul dintre cei mai buni portari străini din istoria echipei din Ștefan cel Mare.

Un profesionist incontestabil, atașat de culorile clubului, Jaime Penedo a impresionat suflarea dinamovistă și fotbalul românesc prin paradele sale și prin spiritul său de echipă demonstrat pe toate stadioanele.

"Nu voi uita niciodată anii pe care i-am petrecut la Dinamo, sunt mândru de ceea ce am realizat aici. Le mulțumesc clubului, colegilor, antrenorilor și suporterilor dinamoviști pentru această perioadă minunată din viața mea! Inima mea bate pentru tine, Dinamo!", a declarat Penedo pentru www.fcdinamo.ro.

FC Dinamo București îi mulțumește public lui Jaime Penedo pentru evoluțiile la echipa din Ștefan cel Mare și îi urează mult succes!

2016 este anul în care Penedo a fost transferat la FC Dinamo București. Fostul portar al dinamoviștilor și-a început cariera la Estudiantes de Panama și a mai evoluat pentru Club Deportivo Plaza Amador, Club Deportivo Arabe Unido (toate din Panama), Cagliari (Italia), Osasuna B (Spania), Club Social Deportivo Municipal (Guatemala), LA Galaxy (SUA) și Deportivo Saprissa (Costa Rica).

73 de meciuri a apărat Penedo pentru echipa din Ștefan cel Mare în toate competițiile, Liga 1 (66), Cupa României (1), Cupa Ligii (4) și Europa League (2).

1 trofeu a câștigat Penedo la Dinamo, Cupa Ligii în 2017. Portarul dinamovist a fost singurul reprezentant al campionatului intern la Mondialul din Rusia, din acest an, fiind integralist în toate meciurile naționalei Panama în grupă cu Belgia, Anglia și Tunisia.

133 de selecții a adunat Penedo pentru naționala Panama. După o carieră impresionantă, Panedo și-a anunțat retragerea de la naționala statului Panama la finalul Mondialului din Rusia”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.