Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valencia a obținut un egal în partida disputată cu Real Madrid, scor 1-1

https://www.facebook.com/RealMadrid/
Real Madrid Levante

Valencia și Real Madrid au remizat, duminică, pe Stadionul "Mestalla", scor 1-1, în runda cu numărul 17 din La Liga. Madrilenii au obținut egalarea în minutul 90+5, la ultima fază a partidei, potrivit Mediafax.

Valencia, formație care a obținut recent calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, a deschis scorul prin Carlos Soler, în minutul 78. Mijlocașul a fost găsit în careu de Daniel Wass, la capătul unui contraatac, și a înscris în poarta formației din capitala Spaniei.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

Real Madrid a evitat eșecul la ultima fază a partidei. În minutul 90+5, la un corner, portarul Thibaut Courtois a venit în careul gazdelor și chiar a trimis pe poartă, însă șutul său a fost respins de Domenech. Ulterior, mingea a ricoșat la Karim Benzema, iar francezul a înscris golul de 1-1. Atacantul a ajuns la 12 goluri în campionat, egalându-l pe Lionel Messi în clasamentul golgheterilor.

În urma acestui rezultat, Valencia a ajuns la trei meciuri consecutive fără eșec în campionat, aflându-se pe locul 8, cu 27 de puncte. De partea cealaltă, Real Madrid a încheiat seria de patru victorii și se află pe poziția secundă, cu 35 de puncte, la egalitate cu liderul FC Barcelona.

În următoarea rundă, Valencia va juca pe terenul formației Valladolid, în timp ce Real Madrid va disputa restanța cu FC Barcelona, miercuri, de la ora 21:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.