Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valentin Ion Voicu își expune viziunea pentru Sectorul 5

valentin voicu

Candidatul ALDE pentru Primăria Sectorului 5 își prezintă, într-un comunicat de presă, viziunea pentru dezvoltarea sectorului

„Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sector 5, face un pas important pentru locuitori. Pe strada Baltagului nr.14, din Sectorul 5, se află de ani de zile o clădire imensă lăsată în paragină de către autoritățile locale.

Consilierul general ALDE Voicu Ion Valentin, care este candidatul la Primăria Sectorului 5, din partea Alianței Liberalilor și Democraților, propune reconversia acestei clădiri și chiar construirea unui nou corp, pentru crearea de spații adecvate unde vor putea funcționa o creșă, o grădiniță și un after school.

În această clădire, situată în strada Baltagului nr. 14, a funcționat Centrul de Plasament Sf. Nicolae, însă din păcate, din anul 2010, imobilul a fost pur și simplu abandonat de către autoritățile locale, iar în ultimii 10 ani clădirea s-a degradat continuu.

Voicu Ion Valentin, candidatul ALDE la Primăria Sector 5, își propune în cadrul acestui proiect, realizarea următoarelor obiective:

1. Construirea unui nou corp de clădire pe terenul liber.

2. Reconversia clădirii vechi și modernizarea acesteia.

3. În spațiile nou-amenajate vor fi date în folosință o creșă, o grădiniță și un after school.

Acest proiect al candidatului ALDE Valentin Ion Voicu este doar un prim pas ce poate fi făcut pentru renașterea Sectorului 5.

ALDE susține modernizarea unităților de învățământ și crearea unui sistem educațional care să țină cont de necesitățile fiecărei comunități în parte!” se arată în comunicatul de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.