Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Valul de demisii din PSD ajunge și în ALDE: Un lider a plecat din partid din cauza OUG

alde.ro
alde

Preşedintele Organizaţiei Municipale ALDE Sibiu, Robert Paskuj, a demisionat joi din funcţie, în semn de solidaritate cu cei care protestează, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

"Având în vedere evenimentele recente declanşate de acţiunile controversate ale Guvernului sprijinit politic de coaliţia PSD-ALDE şi condus de Sorin Grindeanu, vă anunţ că dezaprob aceste acţiuni şi îmi exprim public solidaritatea cu cei peste 25.000 de sibieni manifestanţi şi peste 300.000 de cetăţeni români din întreaga ţară ce se opun acestui abuz de putere. (...) Protestul la care participă în aceste zile românii este justificat, iar acum mă alătur şi eu lor. Îmi pare rău că nu am făcut-o mai devreme, dar din această seară voi fi şi eu alături de ei în stradă!", a spus Robert Paskuj.

Citește și: Așa ajungi cel mai repede la orgasm: Lucrul banal pe care trebuie să-l faci

În vârstă de 31 de ani, el a mai spus că demisionează şi pentru că vrea să facă bine celor care cred în el.

"Totodată demisionez din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale ALDE Sibiu, pentru că eu consider că funcţiile înalte sunt bune atunci când din acea postură poţi să faci bine pentru cei ce cred în tine", se mai arată în comunicat.

Citește și: Republica Moldova a declarat vinul drept produs alimentar

Liderul organizaţiei judeţene a ALDE Sibiu, fostul ministru Ion Ariton, spune că această demisie nu influenţează organizaţia.

"Gestul sau de a pleca din organizaţie îi aparţine, iar noi nu putem decât sa-i urăm succes în cariera sa politică. Dar ar trebui să ştie, chiar şi la vârsta lui că un caracter puternic se vede atunci când e nevoie de muncă, nu atunci când se împart nume pe listele electorale. Nu este nici prima şi nici ultima persoană care face acest gest, dar din fericire pentru organizaţia noastră nu se poate vorbi de o pierdere iremediabilă", a precizat preşedintele ALDE Sibiu, Ion Ariton, potrivit unui comunicat de presă transmis AGERPRES.

Citește și: O înregistrare cu un măgar devine virală pe internet: Ce face patrupedul / VIDEO

Ariton a mai spus că Robert Paskuj a venit în ALDE în urma fuziunii cu Partidul Conservator şi a fost numit, nu ales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.