Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vanghelie e terminat după ce a fost 'turnat' de vărul său: Ce a aflat DNA-ul

vanghelie

Fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie e terminat. Vărul acestuia, judecat alături de acesta în dosarul de corupţie, susţine în denunţul pe care l-a dat la DNA în timpul anchetei că PSD Bucureşti şi PSD Sector 5 au plătit oameni şi societăţi ”la negru”, din ordinul fostului edil, ruda acestuia fiind cel care ducea banii.

Citeşte şi: Decizie RADICALĂ luată de un primar celebru după ce a fost reținut

Mircea Sorin Niculae este vărul fostului primar al Sectorului 5 şi inculpat alături de Marian Vanghelie în dosarul în care sunt judecaţi alături de alte persoane pentru fapte de corupţie. Pe parcursul anchetei, Niculae a dat o declaraţie de 12 pagini în care dezvăluie în detaliu ”mecanismele infracţionale” pe care le folosea vărul său, fostul primar Marian Vanghelie.

Citeşte şi: Dacian Cioloş nu poate da Ordonanță pentru a-i calma pe ciobani

În declaraţia sa, Niculae divulgă ”partenerii de afaceri” ai vărului său, ce bani primea primarul prin intermediul său de la aceştia şi companiile care aveau prioritate la contractele pe bani publici.

Acesta susţine că o parte din sumele mari primite de Marian Vanghelie de la cei cărora le acorda ilegal contractele pe bani publici ajungeau şi la PSD Bucureşti şi PSD sector 5, iar din aceştia se făceau plăţi ”la negru”. Primarul suspendat al Sectorului 5 a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie, de atunci fiind în arest la domiciliu. Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupţie, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte, anunţă cei de la mediafax.

Vezi și: Ciobanii au forțat intrarea în curtea Palatului Parlamentului. Poliția antirevoltă intervine

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.