Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vânzările Pfizer au depăşit estimările în primul trimestru din anul 2022

Profimedia Images
vaccin Pfizer

Producătorul american de medicamente Pfizer Inc a raportat marţi vânzări trimestriale peste aşteptări, în urma succesului vaccinului COVID-19 dezvoltat împreună cu grupul german BioNTech SE, şi a tratamentului Paxlovid pentru pacienţii afectaţi de forme mai puţin severe de COVID-19, transmite AP.

În primul trimestru din 2022, vaccinul Pfizer-BioNTech, comercializat sub denumirea Comirnaty, a avut vânzări de peste 13 miliarde dolari, iar Paxlovid a generat vânzări de 1,5 miliarde dolari, astfel încât veniturile Pfizer au urcat cu 77%, iar profitul cu 61%, potrivit Agerpres.ro.

Câştigurile ajustate s-au situat la 1,62 dolari pe acţiune, la venituri de 25,66 miliarde dolari. Analiştii se aşteptau la câştiguri ajustate de 1,49 dolari pe acţiune, şi venituri de 24,1 miliarde dolari

Pfizer Inc., cu sediul în New York, şi-a revizuit previziunile pentru 2022, pentru a reflecta schimbarea politicii sale contabile. Compania se aşteaptă acum în acest an la câştiguri ajustate de 6,25-6,45 dolari pe acţiune, după ce anterior previzionase 6,35-6,55 dolari pe acţiune. Analiştii estimează câştiguri ajustate de 7,14 dolari pe acţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.