Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ZVON - Variantă de rezervă vehiculată în PSD pentru fotoliul de viceprimar al Capitalei

cgmb_1

În organizația PSD București a început să circule o variantă „de rezervă” pentru postul de viceprimar al Capitalei, în cazul în care propunerea actuală, Orlando Culea, nu va rezista în faza negocierilor din CGMB, spun surse social-democrate pentru ȘTIRIPESURSE.RO.

Consilierul general Ioana Mihaela Neacșu este vehiculată în PSD București ca o variantă de viceprimar. Aceasta ocupă și funcția de inspector general la Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Teoria circulă în contextul în care Neacșu este apropiată de organizația PSD Sector 6 condusă de Gabriel Mutu, liderul interimar PSD București.

Președintele PSD București, Gabriel Mutu, a declarat luni pentru ȘTIRIPESURSE.RO că organizația social-democrată din Capitală a ales, cu majoritate de voturi, într-o ședință desfășurată luni seară, să-l susțină pe consilierul general Orlando Culea (PSD) pentru funcția de viceprimar al Capitalei în locul lui Aurelian Bădulescu.

În ședință au fost doua propuneri: PSD sector 2 l-a propus pe Orlando Culea, iar PSD sector 3 l-a propus pe Honorius Circa.

PSD va susține în CGMB schimbarea din funcție a lui Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD, după ce acesta a intrat în conflict deschis cu organizația municipală a partidului.

Citește și: Florin Călinescu a negociat cu PMP să candideze la alegerile europarlamentare / SURSE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.