Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Pambuccian, după ce Iohannis a promulgat legea care prevede extinderea votului din Diaspora: 'Nu trebuie să ne oprim aici'. Ce îi propune președintelui

araratonline.com
pambuccian

Varujan Pambuccian, liderul Grupului parlamentar al minorităților naționale, i-a transmis lui Iohannis că „nu trebuie să ne oprim aici”, după ce președintele a promulgat legea în materie electorală, prin care votul în Diaspora pentru alegerile prezidenţiale este extins la trei zile.

„Pentru că, astăzi, ați promulgat o lege importantă, noi credem că nu trebuie să ne oprim aici. Cred că trebuie în viitor să avem o soluție pentru votul electronic, care să respecte cele trei caracteristici ale votului, adică să fie direct, secret și universal și să fie aplicabil tuturor cetățenilor României, indiferent de locul în care aceștia se găsesc”, a spus Pambuccian.

Legat de ordonanțele de urgență, Pambuccian a subliniat că „trebuie, într-adevăr, restricționate strict la situațiile care necesită o urgență, nu la situațiile, ca până acum, când o OUG repara greșelile din OUG anterioară. Lucrul acesta trebuie să-l facem, iar Constituția trebuie modificată în acest sens”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.