Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian, declarație neașteptată: anticipează căderea actualului Guvern?

Varujan Vosganian

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi, Maricel Popa, lider al PSD Iaşi, a declarat că la începutul lunii decembrie va avea loc Balul Centenarului şi că la eveniment va fi invitat "tot Guvernul", moment în care Varujan Vosganian (ALDE) a intervenit, spunând că va fi invitat "Guvernul de atunci".

Citește și: Replică puternică din PSD: Dragnea a semnat cu protocol cu SRI, dar nu știa ce face. Coldea și Maior au făcut jocurile

Şeful CJ Iaşi, Maricel Popa, a anunţat, vineri, la finalul unor discuţii cu ministrul Culturii George Ivaşcu, că la începutul lunii decembrie la fi organizat la Iaşi Balul Centenarului, evenimentul urmând să se desfăşoare la Palatul Culturii din municipiu.

Maricel Popa, care este şi lider PSD Iaşi, a precizat că la eveniment va fi invitat "tot Guvernul", moment în care deputatul ALDE Varujan Vosganian a intervenit şi a spus că va fi invitat "Guvernul de atunci".

Afirmaţia vicepreşedintelui ALDE nu a fost comentată ulterior nici de şeful filialei ieşene a PSD, nici de ministrul Culturii.

Întrebat de jurnalişti dacă la Balul Centenarului va fi invitat şi Liviu Dragnea, preşedintele Maricel Popa a răspuns: "Invităm Parlamentul şi Guvernul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.