Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian dezvăluie că GCS nu știe câți români au fost testați: Cum să credem că cifrele sunt corecte?

rnews.ro
vosganian

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a transmis vineri răspunsul primit de la Grupul de comunicare strategică cu privire la testările pentru coronavirus, în care oficialii afirmă că „nu poate preciza câte persoane au fost testate pentru coronavirus, ci doar numărul total de teste”.

„Grupul de comunicare strategică știe câte testări s-au făcut, dar nu știe cui (!?!) La întrebarea mea din 28 aprilie privind câte persoane au fost testate, dat fiind că multe persoane sunt testate de mai multe ori, iată răspunsul: „Grupul de comunicare strategică nu poate preciza câte persoane au fost testate pentru coronavirus, ci doar numărul total de teste, dar că, în medie, sunt realizate 3 teste în cazul fiecărui caz confirmat.” Cu alte cuvinte, nu există nicio centralizare cu persoanele testate. Nu înțeleg, când se fac testele, nu se solicită numele și CNP-ul persoanei respective? Și dacă nu există nicio centralizare, cum să credem că cifrele sunt corecte?”, a scris Vosganian pe pagina sa de socializare.

Citește și: Raed Arafat AVERTIZEAZĂ: 'Situația NU este sub control. Dacă ne relaxăm prea devreme, vom ajunge la noi focare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.