Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian, lider ALDE, răspunde la amenințările lui Liviu Dragnea la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu și Tudorel Toader: 'Fără noi nu ar fi fost'

Inquam Photos / George Calin
dragnea tariceanu psd

Liviu Dragnea i-a amenințat pe cei din ALDE că e posibil ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, om propus de Călin Popescu Tăriceanu pentru această funcție în 2017, pe un post, de drept, al PSD, ar putea fi remaniat! Totodată, Dragnea l-a atenționat pe Tăriceanu că și funcția de președinte al Senatului pe care o ocupă aparține tot PSD.

Luni seara, la România TV, Varujan Vosganian, lider ALDE și deputat, a vrut să îi răspundă lui Dragnea la amenințări. El l-a avertizat că fără ALDE, PSD nu ar fi putut face o coaliție guvernamentală și nu ar fi fost la putere.

”Fără noi, această coaliție nu ar fi fost posibilă. Nu trebuie să gândim într-o aritmetică simplu. E adevărat că noi am luat 6,5% după redistribuire, dar, fără noi, nu se putea face o coaliție. Poate postul de ministru al Justiției e al PSD, dar Tudorel Toader a scos guvernul dintr-o situație foarte grea.”, a spus Varujan Vosganian la România TV.

Citește și: Protestatarii #Rezist fac o dezvăluire neașteptată! Ce ar fi avut Valer Dorneanu la el, în momentul în care s-au întâlnit pe stradă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.