Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Varujan Vosganian salută intervenția premierului Orban: 'A pus capăt acestor declarații alarmiste'

Agerpres
Varujan Vosganian

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian salută intervenția premierului Ludovic Orban privind aplicarea legii pensiilor. „A fost binevenită”, susține liderul ALDE, precizând că astfel s-a pus capăt unor declarații alarmiste făcute de economistului-șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea.

„Întotdeauna când se iau măsuri de creștere a pensiilor, a salariului minim sau a unor categorii profesionale, apar voci care contestă respectivele măsuri. Există, însă, o lege a pensiilor, iar ea trebuie aplicată, indiferent cine solicită ca majorarea pensiilor să se amâne! Rolul Guvernului este acela de a găsi resursele pentru ca legea pensiilor să fie aplicată așa cum a fost ea votată de Parlament.

Marcel Ciolacu dă de pământ cu Eugen Teodorovici: Unii ies mai nedemn și mai penibil dintr-o înfrângere

Consider că rolul economistului-șef al Băncii Naționale, Valentin Lazea, este acela de a face analize și de a le prezenta guvernatorului BNR și celor care le solicită, și nu de a alarma populația.
Socotesc că interventia premierului Orban care a pus capăt acestor declarații alarmiste, ce nu fac decât să genereze tensiune, a fost binevenită. „Nu va fi nicio apocalipsă bugetară. Legea pensiilor este în vigoare” este răspunsul dat de premier, punând, astfel, capăt speculațiilor și dând un mesaj îmbucurător pentru pensionari.
Legea este lege pentru toată lumea. Ea trebuie să fie aplicată. Guvernul, dacă e nevoie, să vină să îndrepte ce e de îndreptat în privința pensiilor, să facă analize serioase, studii de impact, dar, câtă vreme o lege este în vigoare, să vină cu soluții pentru aplicarea ei”, scrie Vogsanian pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.