Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Dîncu are informații din interiorul PNL înainte de moțiune: 'Există nemulțumiri în PNL. Știu personal, acum nu o să-i numesc'

adevarul.ro
vasile dincu

Președintele Consiliului Național PSD, Vasile Dîncu, a vorbit luni, la Digi 24, despre moțiunea depusă de PSD, PNRR și atmosfera din PNL, înainte de alegerile de la liberali. Dîncu susține că mai mulți liberali sunt nemulțumiți de modul în care Guvernul României a împărțit banii din PNRR.

„PNRR concentrează resursele cam în 60% din țară, zone conduse în general mai mult de PNL și de aliații lor. Există nemulțumiri și în zona PNL. Există nemulțumiri în PNL. Cei din județele sărace sunt nemulțumiți. Știu personal, acum nu o să-i numesc și nu o să spun: asta nu înseamnă că o să voteze neaparat moțiunea PSD. Există această opțiune, cel puțin teoretică, asta vreau să punctez.

Nu ne asociem cu AUR. Moțiunea este semnată de PSD. Noi am  îndemnat și PNL-ul, dar și USR-ul să vină să o voteze.

Noi, Partidul Social Democrat, o să fim toți când o să fie votată moțiunea”, a spus Vasile Dîncu, la postul de televiziune Digi24.

Context

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni că partidul va depune săptămâna viitoare moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Ciolacu a spus că dacă moțiunea trece, propunerea PSD de premier este Alexandru Rafila, iar guvernul ar putea fi unul minoritar. Moțiunea de cenzură a fost intitulată „România eșuată – recordul fantastic al guvernului Cîțu” și ar urma să fie depusă săptămâna viitoare.

Vezi și: Vasile Dîncu dezminte bârfele politice: 'Nu există un plan de refacere a USL' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.