Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă e convins că Dinamo merge în play-off: Vom face un meci mare

www.digisport.ro
Vasile Miriuță

Tehnicianul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că este convins că elevii săi vor face un meci mare împotriva Astrei Giurgiu, în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I. "Am spus acum două-trei etape că ar fi foarte bine dacă ar depinde doar de noi calificarea în play-off şi asta s-a întâmplat. Mâine vom avea un meci foarte greu, întâlnim o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, pe care îl apreciez. Nu ne va fi uşor, dar vom face tot ce depinde de noi să câştigăm şi să intrăm în play-off. Nu e simplu, dar suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Sper să facem un meci mare, să câştigăm şi să ne calificăm”, a spus Miriuţă.

El a precizat că echipa a fost supărată după derbiul cu FCSB, dar şi-a revenit. “Jucătorii şi-au revenit după derbi, am discutat cu ei a doua zi. Chiar şi dacă băteam FCSB nu puteam să mergem mâine la egal, tot trebuia să câştigăm. Nu mă interesează cine câştigă la Iaşi cu Viitorul, important este ca noi să fim acolo. Am fost supăraţi după meciul cu FCSB, dar jucătorii au aceeaşi mentalitate ca şi mine. Sunt sigur că vom face un meci mare mâine”.

Vasile Miriuţă este convins că Edward Iordănescu va folosi cea mai bună echipă împotriva dinamoviştilor. “Iordănescu e un băiat fain, dar le-am spus jucătorilor mei să nu-i adoarmă aceste discuţii. Sunt convins că vor băga cea mai bună echipă. Noi suntem conştienţi de importanţa acestei partide şi sunt sigur că îşi doresc ca ei să câştige. Noi trebuie să fim acolo, Dinamo trebuie să fie în play-off, ăsta e primul nostru obiectiv. Nu cred că va menaja jucători, Iordănescu are un lot puternic, bine organizat. Sunt sigur că va alinia cea mai bună echipă”.

Meciul Astra Giurgiu – Dinamo, din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat al Ligii I, va avea loc sâmbătă, de la ora 19.45. Înaintea etapei decisive, Dinamo ocupă locul şase în clasament, ultimul de play-off, cu 39 de puncte, la egalitate de puncte, dar cu un golaveraj mai bun decât CSM Poli Iaşi, poziţia a şaptea, prima de play-out. Astra Giurgiu se află pe cinci, cu 41 de puncte, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.