Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă: 'Nu ţin de scaun la Dinamo, dar atâta timp cât sunt aici îmi fac treaba nu sută la sută, o mie la sută. Conducerea va hotărî pe 19 decembrie'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Tehnicianul dinamovist Vasile Miriuţă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că oficialii clubului bucureştean vor decide la 19 decembrie dacă îl menţin în funcţie. El a menţionat că dacă se va decide renunţarea la serviciile sale, va pleca "împăcat", "cu capul sus".

"Dacă conducerea va dori să rămân, rămân, dacă conducerea nu va dori să mă ţină în continuare la Dinamo, voi pleca. Eu nu voi sta cu forţa niciodată. Îmi fac munca de dimineaţa până seara cum ştiu eu mai bine cu staful. Aici conducerea va trebui să-l ţină pe Miriuţă sau nu. Eu voi pleca cu capul sus, asta-I sigur, dacă conducerea nu mă va mai ţine, pentru că tot ce a depins de mine am făcut. Mă duc împăcat. Dar îmi doresc enorm de mult să continui la Dinamo, am venit cu sufletul aici, e clubul la care ţin foarte mult, suporteri… Dar conducerea va hotărî pe 19 decembrie. În 19 sută la sută se va lua o decizie, dar voi fi la Budapesta atunci, în sânul familiei, şi aştept decizia. Nu-mi închid telefoanele că nu-i frumos. Nu ţin de scaun la Dinamo, dar atâta timp cât sunt aici îmi fac treaba nu sută la sută, o mie la sută, ăsta-i adevărul. Cine mă cunoaşte ştie foarte bine", a spus Miriuţă, potrivit News.ro.

Citește și: Doliu în fotbalul românesc: A încetat din viață un important membru LPF, fost fotbalist de mare valoare

El a precizat că a fost dezamăgit de conducerea clubului, dar a trecut peste acest lucru: "Am fost dezamăgit, pentru că dacă cu Vasile Miriuţă nu poţi discuta, nu ştiu cu cine poţi discuta în lumea asta. Am fost dezamăgit, dar viaţa merge înainte. Mai sunt trei jocuri pe care trebuie să facem tot ce depinde de noi să le câştigăm. Vom trage linie.. Eu îmi doresc din suflet să fim în primele şase în decembrie, pe 18, enorm, cred că şi toată suflarea dinamovistă".

Dinamo va întâlni, luni, în deplasare, de la ora 20.45, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.