Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă poate fi dat afară de la Dinamo dacă echipa nu este pe loc de play-off după următoarele patru etape

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, marţi, că, potrivit unei clauze din contractul antrenorului Vasile Miriuţă, tehnicianul poate fi demis peste patru etape dacă echipa nu este pe loc de play-off. David a precizat că Miriuţă ar putea fi demis chiar astăzi, dacă se va confirma o informaţie apărută în presă.

"Domnul Vasile Miriuţă are un contract cu clubul Dinamo, care presupune la iarnă să se targă o linie şi în funcţie de performanţele pe care dândul le realizează la echipă putem trage concluzii. Trebuie să luăm toate punctele ca să sperăm că mergem în play-off, dar asta nu este un obiectiv pe care să i-l impun domnului Miriuţă. Oricum, peste patru etape, dacă nu suntem în play-off, conform contractului, domnul Miriuţă poate fi dat afară. Se poate şi astăzi, dacă dânsul v-a declarat că noi i-am luat maşina ca să reducem cheltuielile. O să mă interesez de lucrul ăsta şi o să discut cu dânsul. Înseamnă că se va întâmpla chiar astăzi. Nu putem să ne jucăm cu lucrurile astea, nu poţi să spui aşa ceva când ştii foarte bine că nu este adevărat. Nu îmi doresc lucrul ăsta, dacă se va întâmpla şi dânsul este pe poziţia asta în relaţia cu noi, ok, o să căutăm şi backup, ce să facem?", a declarat David la Pro X, potrivit News.ro.

Citește și: Victor Becali își joacă cea mai mare carte: Cum îl ajută NOUA LEGE să iasă din pușcărie pe fostul impresar

Preşedintele dinamovist a făcut referire la o informaţie publicată de Sport.ro, potrivit căreia Miriuţă ar fi declarat că oficalii clubului i-au luat maşina pentru reducerea cheltuielilor. David spune că maşina lui Miriuţă a fost dusă de persoane din club la revizie şi că antrenorul a primit un alt automobil în schimb.

"Să vină domnul Miriuţă şi să spună că i-am luat noi maşina din parcare şi atunci discutăm. Din punctul meu de vdere, incidentul nu există", a adăugat David.

După 18 etape, Dinamo este în afara play-off-ului, pe locul 7, cu 24 de puncte, la patru puncte de locul 6, ocupat de Astra Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.