Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasile Miriuţă: 'Vom avea patru jocuri, patru finale, pe care trebuie să le câştigăm'

www.romaniatv.net
Vasile Miriuță

Tehnicianul formaţiei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, luni, la reunirea lotului, că pentru echipa sa urmează la reluarea campionatului patru finale care trebuie câştigate pentru a intra în play-off. El a mai spus că jucătorii Mihai Popescu, Vlad Olteanu şi Daniel Popa au revenit după ce au fost împrumutaţi la alte echipe.

"Aceste două săptămâni mi-au prins bine, suntem gata de lucru. Sunt patru jocuri, patru finale, pe care trebuie să le câştigăm, avem timp o lună să ne pregătim cât mai bine, să integrăm jucătorii noi care au venit sau vor veni. Popescu, Olteanu şi Daniel Popa au venit napoi, chiar mă bucur. Vom vedea azi-mâine ce noutăţi vom avea. Palici din câte ştiu trebuia să vină la Bucureşti, nu ştiu dacă e aici sau nu. Am vorbt tot timpul la telefon cu patronul, azi mă voi întâlni din nou cu el, vom pune totul pe hârtie. E greu de adus jucători iarna, cei foarte buni sunt sub contract. Dacă se vor mai rezolva două transferuri pe care mi le doresc, eu sunt foarte mulţumit. Mai am nevoie de doi mijlocaşi. Stăm la mâna noastră, vom încerca să cştigăm toate meciurile, dacă nu, vom face zece puncte şi vom fi în play-off. Nici vorbă să plec, am un obiectiv de îndeplinit aici", a declarat Miriuţă într-o conferinţă de presă, potrivit News.ro.

Citește și: Filipe Teixeira: 'Trebuie să fim pozitivi înaintea confruntării cu Lazio, încrezători că putem să creăm o surpriză'

El a mai spus că i-a transmis lui Adam Nemec că are nevoie de el la echipă. "Adam e aici, chiar am zburat de la Budapesta cu el şi viitoare soţie. I-am spus că am nevoie de el, nu-l las să plece. Avem nevoie de el, e la Dinamo Bucureşti, nu la Ciorogârla, nu e o echipă oarecare", a spus el.

Miriuţă speră că şi Steliano Filip va rămâne la Dinamo şi şi-ar dori ca meciul cu CS Universitatea Craiova să se joace pe Arena Naţională. "Cu suporterii noştri nu ne bate nimeni. Cu 10-15.000 de dinamovişti în spate nimeni nu ne poate bate".

Jucătorul Mihai Popescu a declarat că prin revenirea la Dinamo după împrumutul de la FC Voluntari s-a întors acasă: "M-am întors acasă, acum aşteptăm să începem treaba, să intrăm în play-off. O echipă ca Dinamo, cu pretenţii, e greu să o vezi pe locul 7, dar sper să o readucem pe primele poziţii. Îmi doream să revin înapoi pentru că toţi jucătorii şi toată România vrea la Dinamo".

Dinamo s-a reunit, luni, pentru reluarea pregătirilor şi va efectua în această iarnă un stagiu de pregătire în Cipru.

În 10 ianuarie, jucătorii vor face vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS).

Dinamoviştii se vor pregăti la Săftica până duminică, 14 ianuarie 2018.

În perioada 15-26 ianuarie 2018, Dinamo va efectua un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.