Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vasluian arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia şi fiica

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Vaslui, a fost arestat preventiv după ce şi-a agresat soţia şi fiica, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, pe numele bărbatului era emis un ordin de protecţie, pe care acesta l-a încălcat.

Citește și: Fotografie de ultim moment! Marcel Vela, imagine cu leul apărut în videoclipul lui Dani Mocanu

"În data de 23 noiembrie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vaslui au dispus măsura reţinerii faţă de un bărbat în vârstă de 43 de ani, bănuit că şi-ar fi agresat soţia şi fiica minoră, ar fi proferat ameninţări şi ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui. Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 21 iulie, urmare a agresării soţie şi fiicei, faţă de bărbat a fost emis un ordin provizoriu de protecţie. Ulterior, instanţa de judecată a emis un ordin de protecţie, pentru o perioadă de şase luni, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie de soţie şi de fiică, de domiciliu sau de locul de muncă, la mai puţin de 100 de metri. În zilele de 3 şi 5 noiembrie, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecţie emis de instanţa de judecată şi s-ar fi deplasat la locul de muncă al persoanei vătămate, unde ar fi proferat ameninţări faţă de cele două, iar pe data de 5 noiembrie, acesta şi-ar fi agresat fizic soţia", precizează sursa citată.

Bărbatul a fost prezentat în faţa instanţei de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.