Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vâtcă nu va face deplasarea în Luxemburg și este aprope de desparțirea de CFR Cluj

Inquam Photos / Manases Sandor
CFR CLuj campioana campionat

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că portarul Cosmin Vâtcă nu va face parte din lotul echipei CFR Cluj pentru meciul cu Dudelange din Liga Europa pentru că are o ofertă de transfer de la un club din Liga I, informează news.ro

Potrivit digisport.ro, un oficial al clujenilor i-ar fi cerut lui Vâtcă să spună că este accidentat înaintea meciului cu Dinamo, pentru ca locul său să fie luat de spaniolul Jesus Fernandez Collado, recent transferat. Vâtcă s-ar fi plâns de această solicitare antrenoului portughez, care l-a folosit titular în partida de duminică. Din acest motiv, pentru că i-a spus antrenorului, portarul ar fi fost trimis la echipa a doua de conducerea clubului.

Miercuri, Conceicao a fost întrebat despre aceste informaţii, iar tehnicianul a răspuns: "Eu nu ştiu aşa ceva. El a jucat cu Dinamo, chiar foarte bine, s-a pregătit în mod normal. Informaţia pe care o am în acest moment este că un club din România este interesat de Vâtcă şi atâta tot. Dacă se discută transferul lui nu poate face parte din lotul echipei. Meciul de mâine este foarte important pentru noi şi avem nevoie de jucători concentraţi sută la sută."

Conceicao a precizat că atacantul Julio Baptista se antrenează normal şi va decide după antrenamentul de miercuri dacă îl va convoca în lotul pentru meciul cu Dudelange.

"Julio Baptista s-a antrenat normal. Nu are nicio problemă medicală. Vom lucra împreună cu el pentru a-l aduce la capacitatea fizică să ne poate ajuta în meciuri. Abia după antrenamentul de astăzi vom stabili lotul pentru meciul din Luxemburg. Doar situaţia lui Vâtcă este clară. Pentru ceilalţi, vom stabili după antrenament cine va face parte din lot. Arlauskis mai are probleme medicale şi vom vedea după antrenament dacă va merge cu noi", a spus antrenorul.

Partida Dudelange - CFR Cluj este programată, joi, de la ora 21.00, în prima manşă a play-off-ului Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.