Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VEȘTI NOI Ce au decis oamenii legii în cazul celor doi bărbați REȚINUȚI pentru acte de VIOLENȚĂ la protestele din Piața Victoriei

houstonchronicle.com
extradare catuse

În urma audierilor după violențele de la protestul din Piața Victoriei, procurorii au dispus, sâmbătă noapte, reținerea a doi bărbați, aceștia fiind acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. Vor fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, scrie Mediafax.

După audierile din cursul zilei de sâmbătă, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis reținerea a doi bărbați, în vârstă de 24, respectiv 30 de ani, aceștia fiind acuzați de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte care ar fi fost săvârșite la mitingul de vineri seară, din Piața Victoriei. Ambii bărbați sunt din Capitală.

Potrivit Poliției Capitalei, cei doi urmează să fie prezentați magistraților Judecătoriei Sectorului 1 al Capitalei cu propunere de arestare preventivă, deși inițial sursa citată a precizat că aceștia vor fi aduși la Tribunalul București.

Cercetările în această cauză continuă.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Rulota instalată de protestatari în Piața Victoriei a fost ridicată

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiștii de la Serviciul Omoruri au audiat, până în prezent, aproape 20 de persoane în legătură cu violențele de la protestul de vineri, informează Poliția Capitalei.

În paralel cu aceste activități au fost analizate înregistrarile realizate de mass media. Activitățile desfășurate au ca scop stabilirea identității celor prezenți în zona producerii agresiunii și a faptelor lor, mai arată Poliția Capitalei.

Zeci de mii de oameni s-au strâns sâmbătă, în Piața Victoriei, pentru un nou protest, iar mulți au venit echipați cu măști de protecție în cazul în care forțele de ordine vor folosi din nou gazele lacrimogene din dotare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.