Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vește URIAȘĂ pentru Spitalul 'Marie Curie' - 'Alocăm 13 milioane de euro pentru reabilitare'

marie curie spital

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, joi, că a propus pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB un proiect care prevede acordarea sumei de 13 milioane de euro pentru reabilitarea Spitalului pentru copii „Marie Curie” (Budimex).

„O investiție de 13 milioane de euro va fi pentru reabiltiarea spitalului de copii Budimex (Marie Curie), chiar dacă nu e la ASSMB, având în vedere că acolo sunt tratați copii din București, e normal să ne implicăm. Continuarea înființării centrului de oncologie pediatrică pe terenul de la Victor Gomoiu, acele clădiri vechi ce vor fi demolate. Va fi o clădire în care se va deschide centru de oncologie pediatrică. Este nevoie, petnru că în București sunt paturi insuficiente”, a declarat, joi, Gabriela Firea, menționând că pe ordinea suplimentară a ședinței CGMB a fost introdus un proiect care prevede alocarea a 13 milioane de euro pentru Spitalul Marie Curie, conform Mediafax.

Vești devastatoare pentru bolnavii de HIV/SIDA - România rămâne fără medicamente

În ceea ce privește rectificarea bugetară, care prevede o tăiere de 26 de milioane de lei de la spitalele bucureștene, Firea spune că nu este vorba de tăiere ci de o redistribuire a sumelor alocate.

„Este păcat că se dezinformează de fiecare dată când avem rectificare (…) Nu este adevărat. Avem o sumă alocată pentru niște materiale consumabile care erau deja în stoc. Suma va fi relocată. Atât. Este o redistribuire, suma era alocată pentru materiale care erau deja pe stoc”, a mai precizat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.