Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești bune pentru antrenorul Sevillei: Eduardo Berizzo, bolnav de cancer la prostată, a fost operat cu succes

www.espnfc.com
Eduardo Berizzo Sevilla

Antrenorul FC Sevilla, Eduardo Berizzo, care suferă de cancer la prostată, a fost operat cu succes, marţi, a anunţat clubul andaluz.

"Berizzo a fost operat cu succes de tumoarea de la prostată, care i-a fost descoperită de curând. Durata convalescenţei antrenorului argentinian va depinde de evoluţia post-operatorie din zilele următoare", a precizat clubul FC Sevilla.

FC Sevilla a anunţat, la 22 noiembrie, pe site-ul oficial, că antrenorul Eduardo Berizzo are adenocarcinom de prostată, anunță News.ro.

Citește și: Egal rușinos pentru galactici: Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după 2-2 acasă cu echipa de Liga a 3-a, Fuenlabrada

În vârstă de 48 de ani, Eduardo "Toto" Berizzo conduce FC Sevilla din luna mai a acestui an. El a pregătit şi pe Celta Vigo, în perioada 2014-2017, alături de care a ajuns în semifinalele Ligii Europa.

Antrenorul le-a spus jucătorilor săi că are cancer la pauza meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor.  FC Sevilla era condusă cu 3-0 la pauza meciului de la arena Sanchez Pizjuan, însă a reuşit să egaleze în minutul 90+3, prin Pizarro.

Imediat după marcarea golului egalizator, jucătorii au alergat spre antrenorul Eduardo Berizzo pentru a-l îmbrăţişa.

Duminică, FC Sevilla s-a impus la Villarreal, cu 3-2, iar jucătorii i-au dedicat victoria anternorului lor, prezent pe bancă. În aceeaşi zi, înaintea meciului cu FC Valencia, fotbaliştii echipei FC Barcelona au intrat pe teren îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu un mesaj de susţinere pentru "Toto" Berizzo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.