Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Egal rușinos pentru galactici: Real Madrid s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, după 2-2 acasă cu echipa de Liga a 3-a, Fuenlabrada

www.agerpres.ro
Sergio Ramos Real Madrid

Campioana Europei, Real Madrid, a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida disputată, marţi, pe teren propriu, cu formaţia din liga a III-a Fuenlabrada, în manşa a doua a 16-imilor de finală ale Cupei Spaniei. Totuşi, madrilenii s-au calificat în optimi, după ce au câştigat meciul tur, cu 2-0.

Oaspeţii au deschis scorul prin Luis Milla, în minutul 25. A fost nevoie de revenirea pe teren după două luni a galezului Gareth Bale, pentru ca scorul să se întoarcă în favoarea gazdelor. Bale a întrat în minutul 62 şi a fost la originea golurilor marcate de Borja Mayoral, în minutele 62 şi 70. Însă Fuenlabrada a egalat în minutul 89, prin Portilla, anunță News.ro.

Citește și: Edinson Cavani a fost dat în judecată de un fost angajat

Zinedine Zidane a folosit în acest meci o echipă formată din jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, lipsind vedete ca Marcelo, Cristiano Ronaldo, Ramos, Casemiro, Isco, Benzema sau Modrici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.