Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vești BUNE pentru fanii serialului Game of Thrones: Anunțul făcut de postul HBO

facebook.com
Game of Thrones 2

Postul HBO lucrează la patru posibile seriale ce vor da continuitate 'Game of Thrones', celebra producţie de televiziune din care au mai rămas doar două sezoane, potrivit revistei de specialitate The Hollywood Reporter citate de EFE, scrie agerpres.ro

Patru scenarişti, alături de George R.R. Martin, autorul romanelor ecranizate de 'Game of Thrones', sunt implicaţi în aceste potenţiale încercări de a extinde universul serialului în care joacă actorii Kit Harington, Emilia Clarke, Peter Dinklage şi Lena Headey. 

Martin va colabora cu Jane Goldman şi Carly Wray la două dintre aceste proiecte, în timp ce Max Borenstein şi Brian Helgeland vor da formă celorlalte două idei.

Mariana Rarinca, mișcare de ULTIMĂ ORĂ împotriva Parchetului General


Deocamdată nu se cunoaşte subiectul acestor povestiri, care vor avea loc înainte sau după naraţiunea din 'Game of Thrones', sau dacă vor fi intrigi derivate din tema principală. 

'Showrunnerii' (responsabilii serialului) 'Game of Thrones', Dan Weiss şi David Benioff, nu sunt implicaţi în scrierea acestor proiecte dar vor figura ca producători executivi alături George R.R. Martin, dacă vreunul dintre ele va primi în final undă verde.

Dan Andronic cutremură justiția din România: Dezvăluiri INCENDIARE despre triunghiul Ponta-Ghiță-SRI


Considerată cea mai de succes producţie de televiziune a momentului, 'Game of Thrones' va lansa cel de-al 7-a şi penultim sezon la 16 iulie. Printre alte merite, 'Game of Thrones' este cu 38 de premii Emmy cel mai recompensat serial din istoria micului ecran. 

Cu numai 7 episoade, viitorul sezon, cel mai scurt de până acum, a fost filmat în Irlanda de Nord, Islanda şi Spania. 

Având în vedere că iarna face parte din subiectul viitorului sezon, echipa de producţie a avut nevoie de condiţii climatice specifice pentru a filma noile episoade, astfel încât premiera, care avea loc de obicei primăvara, a fost amânată până la vară. 

'The Winds of Winter', cu care s-a încheiat ce de-al 6-a sezon, considerat cel mai lung episod cu aproape 70 de minute şi difuzat în iunie anul trecut, a fost vizionat de 8,9 milioane de telespectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.