Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedeta PRO TV arestată pentru evaziune fiscală și-a recunoscut faptele

catuse, arest

De pe micul ecran în arestul preventiv nu e distanță mare! A arătat-o una dintre vedetele PRO TV, Tudor Constantinescu. Acuzat că ar fi dat bugetului de stat o gaură de peste 500.000 de euro, Tudor Constantinescu, patronul lanţului de cofetării Chocolat, a găsit cea mai bună modalitate de a-şi “îndulci” situaţia. Aflat în spatele gratiilor, Constantinescu şi-a recunoscut faptele. Acelaşi lucru l-a făcut şi Maria Mihaela Cartaş, contabila şefă a firmelor sale.

Citește și: Andrei Hrebenciuc, opere complete: A turnat tot la DNA despre un personaj important

Tudor Constantinescu este în spatele gratiilor de mai bine de o lună, de când procurorii DIICOT l-au săltat pentru constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi instigare la fraudă informatică în formă continuată.

Reţinerea acestuia şi ulterior arestarea sa au provocat iureş în cadrul PRO TV, acolo unde urma să fie jurat într-o emisiune culinară în care se investise deja mult peste 600.000 de euro.

Gaura provocată în bugetul PRO TV-ului n-a fost însă singura problemă a celui care urma să fie vedetă de televizune.

Citește și: Detalii neștiute din trecutul câștigătoarei ”Vocea României”: Legătura cu politicienii

Procurorii de la “Crimă Organizată” l-au descris în referatul pe baza căruia i-au obţinut arestarea ca fiind “agresiv verbal şi fizic” cu angajaţii săi, pentru a se asigura că acestora nu le va trece prin cap să le dezvăluie autorităţilor modul în care, folosind un soft special, înregistra pe casele de marcat ale restaurantelor pe care le controlează sume mai mici decât cele încasate în realitate.

Conform anchetatorilor, pentru a-i speria de tot, acesta se lăuda că e o persoană influentă în România şi că ar putea oricând să le facă “foarte mult rău”.

Citește și: SCANDAL la PRO TV: Cine a câștigat Vocea României / VIDEO

În referatul cu propunere de arestare emis de DIICOT se mai arată, de asemenea, şi faptul că Tudor Constantinescu îşi ameninţa angajaţii că-i va supune testului cu detectorul de minciuni.

Perioada petrecută în arest până în prezent pare să-i fi luminat mintea lui Tudor Constantinescu. Potrivit unor surse judiciare, acesta şi contabila firmelor sale şi-au recunoscut faptele.

În aceste condiţii, procedura le permite procurorilor să fie blânzi cu patronul de la Chocolat. La finalul cazului, acesta ar putea primi o pedeapsă redusă faţă de limitele normale, poate chiar una cu suspendare, scrie libertatea.ro

Citește și: Cel mai așteptat film al anului, făcut praf: Star Wars a murit

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.