Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Vedetele din continuarea 'Black Panther' îi aduc un omagiu lui Chadwick Boseman la premiera mondială a peliculei

Los Angeles Times
Chadwick Boseman

Vedetele din distribuţia mult aşteptatului sequel al filmului ''Black Panther'', din universul cinematografic Marvel, care au păşit miercuri seară pe covorul roşu cu prilejul premierei mondiale a ''Wakanda Forever'' în Hollywood i-au adus un omagiu regretatului Chadwick Boseman, informează Reuters.

Boseman, care a interpretat personajul principal, regele T'Challa, în pelicula originală din 2018, a murit în anul 2020 după o luptă de patru ani cu cancerul de colon pe care a ţinut-o departe de ochii lumii. Avea 43 de ani.

''A fost cu adevărat dificilă revenirea într-un loc pe care îl apreciezi atât de mult în inima ta şi eşti atât de ataşat de T'Challa, atât de ataşat de Chad'', a spus actriţa Letitia Wright, care interpretează rolul surorii mai mici a lui T'Challa, Princess Shuri.

''Dar trebuie să fim pur şi simplu puternici, să ducem povestea până la capăt, deşi câteodată am fost copleşiţi de emoţii. Aşa este şi în continuare, dar odată ce ne-am reunit, am continuat. L-am făcut să fie mândru de noi''.

''Black Panther'', peliculă în care Boseman a interpretat rolul regelui ţinutului african ficţional Wakanda, a devenit un hit global şi a fost considerat un punct de reper din punctul de vedere al diversităţii rasiale la Hollywood.

Continuarea filmului era deja în producţie în momentul decesului lui Boseman.

''Mi-a fost teamă pentru că nu puteam să-mi imaginez cum ar fi să mergem mai departe în absenţa lui Chadwick'', a spus Lupita Nyong'o, recompensată cu Oscar, care a revenit în rolul fostei iubite a lui T'Challa, Nakia.

''Dar apoi, când Ryan Coogler, regizorul şi scenaristul nostru, mi-a împărtăşit ideea lui de a continua povestea, am respirat uşurată întrucât inclusese pierderea în poveste'', a spus Nyong'o. ''Aşadar ca persoană şi ca actor nu am fost nevoită să mă prefac că nu am suferit o astfel de pierdere, o astfel de durere. Iar el se foloseşte foarte mult de acest lucru.''

În ''Black Panther: Wakanda Forever'', protagoniştii se aliază din nou cu Dora Milaje, un grup de luptătoare de elită, pentru a-şi proteja naţiunea după moartea regelui.

Actorii Angela Bassett şi Danai Gurira revin în rolurile mamei lui T'Challa's, Ramonda, şi respectiv căpetenia Dora Milaje, Okoye, iar Michaela Coel interpretează personajul Aneka, o războinică Dora Milaje.

Filmul va rula în cinematografele din întreaga lume începând cu 9 noiembrie, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.