Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Venus Williams și Sloane Stephens, calificate în semifinale la US Open

Venus Williams

Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, numărul 9 mondial, s-a calificat în semifinalele Openului Statelor Unite, după victoria în trei seturi, 6-3, 3-6, 7-6 (7/2) înregistrată în fața cehoaicei Petra Kvitova, marți la Flushing Meadows.

Cea mai mare dintre surorile Williams a acces cu această ocazie pentru a 23-a oară în cariera sa în penultimul act al unei competiții de Mare Șlem. La 37 de ani și 85 de zile, ea a devenit cea mai vârstnică jucătoare care ajunge în ultimul careu la un turneu major, după Martina Navratilova, care a disputat semifinalele la Wimbledon, 1994, la 37 de ani și 258 de zile, anunță Agerpres.

Citește și: Presa germană nu-l mai menajează pe Daum după EŞECUL cu Muntenegru. Ce previziuni fac jurnaliştii nemţi

Venus Williams se va lupta pentru un loc în finală cu compatrioata sa Sloane Stephens, care a dispus cu 6-3, 3-6, 7-6 (7/4) de letona Anastasia Stevastova, în cealaltă partidă din sferturile de finală programată marți.

Stephens (24 ani) a reușit o revenire impresionantă în competiție după o absență de 11 luni, din cauza unei accidentări la piciorul stâng. Ea învins-o pe Venus Williams în singura lor confruntare de până acum din circuitul feminin, în 2015 la Roland Garros.

Miercuri sunt programate ultimele două meciuri din sferturile de finală ale tabloului de simplu feminin de la US Open: Karolina Pliskova (Cehia/N.1) — CoCo Vandeweghe (SUA/N.20) și Madison Kays (SUA/N.15) — Kaia Kanepi (Estonia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.