Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 27: De azi sunt șeful de campanie al liberalilor! Gratis!

dana budeanu

A apărut episodul 27 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO.  Dana Budeanu anunță încă din startul pastilei de azi că în perioada următoare va fi ”șeful de campanie al liberalilor! Gratis!”

Vezi și: OFICIAL - 144 de noi cazuri de infecție cu coronavirus în România: s-a ajuns la 906 cazuri

Ea susține că în acest moment la adăpostul Situației de Urgență să trag tunuri imense și că avem a face cu cea mai mare delapidare de la Revoluția din 1989 încoace. Are un mesaj pentru cei implicați aceste tunuri: ”Potoliți-vă cp ajungeți la pârnaie!”

Dana Budeanu a citat dintr-o listă cu firme prin care se vor aduce în România materiale medicale, firme a căror nume au mai degrabă rezonanțe din zona de cafea-patiserie decât din zona specializată în zona medicală și le cere responsabililor de la Ministerul Sănătății să spună când anume vor fi aduse aceste materiale medicale în țară.

În ceea ce privește tema Dezastrului medical de la Spitalului Județean din Suceava, condus de un om căruia președintele României i-a ținut un cald laudatio anul trecut, ea susține că ceea ce s-a întâmplat acolo e inadmisibil. a cerut demiterea managerului acelui spital și o dă ca exemplu de primar care a știut ceea ce să facă și a acționat coerent și profesionist este primarul general al Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.