Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 3: Dănuţ Flamingo, ursu' păcălit de vulpe, întreabă-l pe tovarăşu' de la plus doi şi-un sfert, că ăla ştie cu vulpile

dana budeanu

A apărut episodul 3 din Verdict politic cu Dana Budeanu, noua rubrică în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu analizează situaţia din PSD, după o scurtă introducere despre aşa-zisul blat dintre PSD şi PNL denunţat de USR.

"Plânge Dănuţ Flamingo într-un colţ, se simte persecutat de blatul ăsta dintre PSD şi PNL care s-a făcut când dormea el sau când alerga flamingourile pe plajă, nu ştiu când crede el că s-a făcut. L-au păcălit şi ăştia de la PNL care i-au promis tot felul şi nu s-au ţinut de cuvânt. Băi. ursu' păcălit de vulpe, întreabă-l pe tovarăşu' ălalalt, că ăla ştie cu vulpile. Ăla de la Plus Doi şi-un sfert. Terminaţi cu lamentările astea şi precampania asta imbecilă. Ia-l şi pe magician şi strângeţi rândurile, că e groasă. Nu că scoate nu ştiu cine din campanie. Vă scoateţi singuri că s-a terminat cu vrăjeala, cu hasgtagereala şi cu tâmpeniile", afirmă Dana Budeanu.

VERDICT POLITIC va fi prezentat de luni până vineri de la ora 11.00 pe STIRIPESURSE.RO și pe pagina de Facebook a stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.