Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 72: M..E starea de alertă!

dana budeanu

A apărut episodul 72 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre corupția de la nivel guvernamentale și motivele care stau în spatele prelungirii stării de alertă.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 70: Cum să strigi M..E PSD și să o iei de la PNL! Cîțu are anvergură de dictator

”Am ajuns și la finalul marii stări de alertă, stare în care nu s-a întâmplat absolut nimic, nu s-a îmbolnăvit nimeni, nu a crescut niciun număr de cazuri etc. Toate vrăjelile alea pe care le tot auzeam din gura experților în domeniu. Care experți? Hmm? Cine-i expert? Cercel a fost dat la o parte, nu știm de ce, probabil n-a fost de acord cu vreo combinație sau avea o combinație și mai mare, ceva de pe domeniul pharma, asta e sigur. De ce să-l dai afară pe Cercel? Ce a făcut Cercel prost și au făcut Rafila și Arafat bine? A fost o combinație pe care noi nu o știm încă, o să o aflăm bineînțeles, poate ne ajută domnul Tolontan, care văd că s-a trezit, adică nu că s-a trezit, dar cumva s-a departajat, așa, de presa sclavă și a dat-o pe vechi, ceea ce este un lucru fantastic. Nu știu exact direcție, nu am citit absolut tot, dar văd că în fiecare zi o dă pe vechi, face jurnalism așa cum se face, cu anchetă, ceva frumos, pe istoric. Vă rog ce citiți, nu ascultați ce zic eu, dar citiți ceea ce scrie domnul Tolontan și după ce citiți, toți haștagii și ăștia de #corupțiaucide să ieșiți în stradă, ca să apărați țara de corupție. Mie îmi e frică să nu mă ucidă corupția, că așa corupție cum este acum, nici pe vremea lui Ceaușescu n-a fost, e ceva de necrezut!”, spune Dana Budeanu.

Mai multe în materialul video de mai jos:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.