Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 81: Este blat între Guvern și CCR, după părerea mea

Radu Pop
dana budeanu

A apărut episodul 81 al Verdictului Politic, rubrica realizată de Dana Budeanu în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO. În acest episod, Dana Budeanu vorbește despre decizia prin care judecătorii CCR au declarat că este neconstituțională carantinarea și izolarea prin ordin de ministru.

Din episodul de astăzi:

„Ieri CCR a declarat ca atât carantinarea cât și izolarea cu japca și internarea cu japca sunt neconstituționale. Această hotărâre a fost luată în unanimitate. Ce înseamnă asta? Ca să înțelegeți manipularea la care sunteți supuși. După părerea mea este un blat făcut între Guvern și CCR chiar dacă Curcan și alte matracuci sunt trimise la TV să urle împotriva CCR ori prostia e foarte mare, ori ipocrizia e foarte mare, ori flegma care vă este dată pe față vouă, celor care mergeți la vot, este foarte mare. Și fiind antrenați să primiți flegme zilnic, nu mai sesizați. Așadar, să te duci la teveu cum se duce Curcan de două zile și să explice cât de căcat e CCR, e dovadă de prostie sau de...nu ipocrizie, că e un cuvânt fin, nu e ipocrizie, e jeg, jeg față de oameni. Clasa politică crede că sunteți realmente cretini total și proști.

Să vă explice Dănuța. CCR a votat în unanimitate. Așa va vota mereu împotriva măsurilor abuzive despre care v-am urlat că sunt abuzuri și nu trebuie să le respectați. Respectați doar măsurile abuzive, nu cele abuzive care încalcă drepturile omului. Chiar si oamenii PNL-ului de la CCR, ai Presedintelui, au votat ca este neconstitutionala carantinarea, luarea cu japca si bagarea in spital, izolarea”

Mai multe în materialul video de mai jos:

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.